Egzoz Ve Egzoz Sistemleri

Egzoz Ve Egzoz Sistemleri

Egzoz Ve Egzoz Sistemleri

Motorun sağlıklı çalışması için gerekli olan egzozlar zamanla eskiyebiliyor. Bu noktada Ümit egzoz firması olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Genellikle egzozun görevleri en çok araç motorunun sağlıklı çalışması şeklinde tanımlanırken bunun yanı sıra şoföre konforlu bir sürüş imkanı da tanır. Karbondioksit gibi motordan atılan zehirli gazların zehirsiz hale getirilmesi için işlevde sürdürür. Eğer egzoz sisteminde herhangi bir sızıntı meydana gelmiş ise bu durum zararlı gaz emisyonlarının salınımını artırırken aynı zamanda aracın yakıt tüketimini de artırmaktadır. Bu durumda en kısa zamanda bozulan egzozların tamir edilmesi gerekliliği gün yüzüne çıkar.

Egzoz Kontrolü

Egzoz kontrolünün zaman zaman yaptırılması aracın motorunun çekiş gücünün düşmesine, fazla yakıt tüketimin ortaya çıkmasına, zararlı gaz emisyonlarının salınımının artmasına neden olmadan önce gerekli önlemlerin alınmasını sağlar. Ümit egzoz firması olarak araç üreticisinin standartlarına göre değişen özellik göz önüne alınarak aracınızın 20.000 km’ye ulaşması halinde egzoz kontrolünü yaptırmanızı öneriyoruz.

Egzoz Sistemi İçin Öneriler Nelerdir?

Araçların egzoz sistemlerinin korunmasına yönelik olarak Ümit egzoz firmasında hizmet veren ustalarımız araçların egzoz sistemlerinin düzenli bakım ve kontrollerinin yaptırılması gerektiğini savunmaktadır. Bakım ve kontrollerin ihmal edilmemesi gerektiği unutulmamalıdır. Araçta yakıt ışığının yanması halinde aracın uzun süreli kullanımı asla sağlanmamalıdır. Aksi halde egzoz sistemleri bu durumdan zarar görebilir.