Egzoz Ve Egzoz Sistemleri Tamiri Nasıl Yapılır?

Egzoz Ve Egzoz Sistemleri Tamiri Nasıl Yapılır?

Egzoz Ve Egzoz Sistemleri Tamiri Nasıl Yapılır?

Aracınızın egzozunda ve egzoz sistemlerinde meydana gelen arızaların tamiri için Ümit egzoz firması olarak köklü çözümler sunuyoruz. Hem dışarıdan etki eden etmenler ve hem de supaplardan kaynaklanan nedenlerle egzoz sistemlerinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebilir. Bu arızaların en kısa süre içerisinde giderilmesi önerilir. Aksi halde egzoz sorunları dışarıdan kolaylıkla hissedileceği için güvenlik güçlerince cezai işlemler uygulanmasına mağruz kalınabilir. Siz de aracınızın egzozu ile ilgili sorun yaşıyor iseniz firmamızdan en uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alınız.

Egzoz Ne Zaman Kontrol Ettirilmeli

Araç üreticileri egzoz kontrol zamanını üretim standartlarına göre değişebilir vaziyette tasarlayabilir. Genel olarak egzoz kontrolü gerekliliği üzerine söylenmesi gereken araç yirmi bin kilometreye geldiğinde aracın egzoz sistemlerinin bakım ve kontrollerinin yapılması gerekliliğidir. Ümit egzoz firması olarak araçlarınızın daha sağlıklı çalışması koşulunu sağlamak adına araçlarınızın egzoz sistemlerini kontrol ediyor, gerekli bakımını yapıyor ve tamiri gereken egzozların tamir edilmesini sağlıyoruz.

Katalizör Ne Zaman Kontrol Ettirilmelidir?

Sürüş koşullarının üzerinde etkili olduğu katalizör genel olarak ortalama yüz bin kilometrede kontrol ettirilmesi önerilir. Katalizör egzoz sistemlerinden biri olup motordan gelen zararlı gazların çevre kirliliği yaratmasına engel olur. Katalizörlerin bozulması egzozdan mavi duman çıkmasına sebebiyet verip katalizör bozukluğu çok kolay anlaşılır. Ümit egzoz olarak egzoz sistemlerinin tam işlevini yerine getirmesini sağlıyoruz.